DOBRO NAM DOŠLI NA HAR WEBVIZIJU !

Emisija uživo koja se emitira svaki radni dan, od ponedjeljka do petka od 21:30. Svaki tjedan možete uživati i u meditaciji kako bi lakše otpusitili sve negativne stavove i ružne misli i napravili si mjesta za nove, ljepše situacije.

Svaki dan za vrijeme trajanja emisije možete se slobodno odazvati i postaviti pitanje iz bilo kojeg područja života. Odgovore Vam dajem putem medijalnosti odmah.

Svaku večer pripremamo nove teme o kojima razgovaramo, pripremamo rituale koje za Vas odrađujem kako bi Vam potpomogli energiju da što brže manifestira svoje pozitivno djelovanje.

Za vrijeme trajanja emisije uživo slobodno se javite u eter
(099 26 04 777), uvijek primam svaki poziv. Imamo i jednu dobru vijest – na koju smo jako ponosni! HAR TV uvijek je imao pozive bez naplate po posebnim tarifama. Pozivi se naplaćuju prema cjeniku Vašeg operatera prema T-Com mreži.

HAR WebVizija  je obiteljski kanal za sve Vaše brige i probleme.

Smatrajte ga svojim utočištem, to su onih Vaših  “pet” minuta u danu….

Pozivam sve Vas da se svakodnevno družimo, pratite nas kroz dan na ovoj stranici, a navečer se gledamo uživo na HAR TV-u. Ovaj kanal postoji radi Vas i zato se slobodno javite sa svojim prijedlozima što bi željeli gledati u Ezoteriji sa Tajirom, kakve rituale bi željeli da Vam pripremimo, da li bi nešto željeli promijeniti…. Ili nam javite što bi voljeli vidjeti na ovoj web stranici, o čemu želite da pišemo, koje teme da otvorimo…?

DOBRO DOŠLI I UŽIVAJTE !

…. i uvijek pronađite razlog da bi bili sretni….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *