GLOBALNI EKSPERIMENT SUSTAVA ČASTI

Pozdrav svima!

Siguran sam da me moji vjerni HAR-ovci jako dobro poznaju, no ipak da se predstavim:
ja sam Tajir Tahirovski, glavi i odgovorni urednik i autor PRVE HAR WEBVIZIJIE, prve internetske televizije koja već punih osam godina svaku večer za sve Vas besplatno radi program alternative u Vašem domu. Da, osam godina svaku večer, od ponedjeljka do petka u trajanju od sat vremena ja Vama poklanjam svoje vrijeme, znanje i vještine kako bi Vam pomogao, ustabilio Vaše zdravlje, doveo u balans Vaše tijelo, smirio Vaš duh, kanalizirao Vaše misli, energetski pokrenuo Vaše želje,  a sve samo sa jednim ciljem – da Vama bude bolje!

Svatko tko je samo jednom bio dio HARwebvizije zna da se ovaj program može pratiti potpuno besplatno putem internet stranice, da od Vas ne tražimo nikakve pretplate niti plaćanje za gledanje kanala. Isto tako, za vrijeme trajanja emisije imate najobičniji broj mobitela koji u sebi nema uključene skupe tarife niti neke skrivene naplatne dodatke. Čak sam radi Vas uveo za vrijeme emisije pozive  putem Whatsapp i Snapchat aplikacije, što znači da ukoliko ste u zoni besplatnog interneta, poziv prema meni uopće se ne naplaćuje.

Iza nas je više od 2.200 emisija kroz koje svaku večer radim različite rituale, energetsko podizanje tijela, odgovaram na sva Vaša pitanja, dajem Vam životne smjernice, stabiliziram Vaš organizam, donosim Vam meditacije, duhovne riječi, od srca Vam dajem sebe, svaku večer, bez ikakve naplate, bez ikakvog plaćanja unaprijed, bez ikakve cijene. Čisto od srca.

To je moj poziv, to je moja misija i ponosan sam na sebe što dajem sebe kako bi pomogao Vama!

Kako iskreno vjerujem u onu izreku – DOBRO SE DOBRIM VRAĆA, uistinu se nadam da ćete se sada baš Vi – HARovci odazvati i pomoći nam u ovo teško financijsko vrijeme kako bi uspjeli održati HAR i dalje na životu i u buduće Vam svakodnevno omogućavali i dalje besplatno gledanje emisija, sa besplatnim pozivima i besplatnom pomoći za sve Vas. HAR bez Vas ne bi imao smisao, on postoji radi svih Vas, no HAR sada ozbiljno treba Vašu pomoć u vidu mjesečne donacija kako bi se lakše pokrili troškovi održavanja servera i domene, koje ja uredno plaćam kako bi Vi mogli imati jedan ovako kvalitetan obiteljski kanal na kojem se družimo i pomažemo si međusobno.

Stoga, molim sve ljude dobroga srca koji su barem jednom osjetili poboljšanje i moju energiju kroz emisije HARwebvizije da se odazovu i uplate iznos koji mogu odvojiti kako bi pomogli da HAR i dalje živi.

Nemojte me iznevjeriti, jer ja Vas nikada nisam!

Vaš Tajir Tahirovski

PODACI ZA UPLATU

Naziv banke:
Länsförsäkringar Skåne

Broj računa:
9022 18 656 93

IBAN br:
SE46 9020 0000 0902 21865693

BIC/SWIFT adresa:
ELLFSESS

GRAD:
Malmo

DRŽAVA:
Švedska