Image

Tajir Tahirovski

Rođen je 1977. godine u Zagrebu. Dvije godine ranog djetinjstva provodi u Indiji sa bakom, koja se bavila bioenergijom i radom sa ljudima.
Djeda koji je bio priznati liječnik u Zagrebu, uz svoj posao isto tako se bavio jednom granom alternativne medicine – travarstvom.
Baka i djeda imali su velikog utjecaja na Tajirov život, uz njih je naučio vrijednost i borbu života; oni su na njega prenjeli veliko znanje iz raznih grana alternativne medicine i bogato znanje o duhovnosti. Stečeno znanje Tajir je nadopunjavao i usavršavao kroz razne tečajeve i stručne ispite o refleksologiji, aromaterapiji i kišnim kapima.

Pred više od dvadeset godina Tajir preuzima iz obiteljskog nasljeđa centar alternativne medicine, te samostalno počinje raditi, a kasnije taj centar prerasta u današnji Alternativni Centar Tajir, koji vrlo uspješno i produktivno radi i danas.

Tajira je život u jednom trenutku poveo u Švedsku gdje je završio fakultet medicine i postao pedijatar, a tim se poslom bavio par godina. 2008. godine postaje ponosni otac prekrasnog dječaka Antonija.

Tih godina, u Švedskoj, Tajir pokreće Prvi Hrvatski Astrološki Radio (HAR – 2007. godine), te od tada svakodnevno vodi radio emisije vezane za alternativu i duhovnost.

2010. godine Tajir se vraća u Hrvatsku, u Varaždin, gdje ponovno nastavlja progresivan i neprekinuti rad u svom Alternativnom Centru, gdje počinje intenzivnije raditi i pomagati i djeci, uz sve ostale mlade, odrasle i starije ljude. Po povratku u Hrvatsku zaživjele su i radio emisije “Duhovnost Ti & Ja”, na Radio Maxu, dva puta mjesečno, gdje održava svoju emisiju koja u prvom dijelu ima meditaciju, a potom Tajir odgovara na pitanja pozivatelja. Te iste godine HAR iz radija prerasta u WebViziju, te evo nedavno se proslavila šesta godina emitiranja internetske televizije.

Tehnika rada:

  • Bioenergetska masaža
  • Refleksoterapija
  • Kiropraktika
  • Aromaterapija
  • Kristaloterapija
  • Medijalnost
  • Rad Sa djecom